Eskilstuna kom på besök och de var riktigt taggade från start. Eskilstuna tog kommandot direkt vilket ledde till att de tordes spela ut och man märkte att deras självförtroende sköt i höjden.

Vi jobbade oss dock in i matchen mer och mer men det var inte förrän en bra bit in i fjärde perioden som vi var i kapp. Vi visade att vi är ett starkt lag med nerverna på rätta stället.

Lite att tänka på:
Medgång ger självförtroende. även om man tycker att man är ett bättre lag så går det inte att bli nonchalant och då tänker jag framför allt på försvarsspelet. Vi slarvade med positionerna och blockerade inte ut. Detta leder till enkla poäng i baken och motståndarna blir än mer taggade. Alla fem måste veta vad som ska göras i försvaret annars blir tyvärr speltiden begränsad i jämna matcher. Vi måste alltså vara noggranna med allt vi gör och från början visa vilka som bestämmer på plan. Stort plus till Gurra som spelade grymt försvar hela matchen.

Anfallsmässigt vill jag som vanligt ha mer fart på bollen. Det är alldeles för lätt att spela försvar mot oss när en person studsar och studsar. Det krävs inga förflyttningar och hjälpen står på plats och väntar. Vi måste alltså bli bättre på att släppa boll och när vi inte har boll vill vi vara spelbara.

Det positiva är att vi inte ger upp utan krigar hårt hela matchen och visar att vi vill vinna.

Poäng:
Abib 13
Simon 12
Johan 7
Axel 6
Melle 6
Gurra 4
Rasmus 4