TEAM: Idag spelade vi mot Linköping och förlorade med 78-72. Anfallsspelet fungerade ganska bra och vi gjorde många spelvändningar som ledde till poäng. I försvaret var vi för klena, särskillt på returtagningen. Vi utblockerade inte. De sista minuterna i matchen blev försvaret bättre och vi måste lära oss att spela hårt försvar direkt från start.

COACH: En bra kamp som visar att vi är på rätt spår nu. Vårt stora problem idag blev att ta hand om returerna. Om vi spelar bra försvar ihop och tvingar fram halvdåliga skott, och sen tar hand om returen så vinner vi. Men om vi efter det halvdåliga skottet släpper in motståndare på returen, och sen foular skottförsök två så förlorar vi. Enkel matematik.

Idag sa vi även officiellt välkommen till Abdul och Gaith som lirade sin första match och gjorde det bra. Det har varit en fröjd att se hur alla hjälpt de här killarna in i laget. Applåd för det! 👏