Katrineholm borta blev inga större problem även om de har blivit betydligt bättre sedan förra året.

Pga sjukdomar och semester var vi bara sju tappra spelare som åkte till Katrineholm. Ghaith gjorde sin första match med oss och han gjorde det riktigt bra. Han bidrar med stabilitet både offensivt och defensivt. I första halvlek spelade vi ganska bra och vi hade ett högt bolltempo.

Vi gjorde en del bra attacker där vi släpper bollen till fria spelare istället för att göra svåra avslut. I andra halvlek blev det lite Hawaiispel. Katrineholm var tvungna att jaga och vi hade inte kylan att ta det lugnt. Snabba avslut är ok om det är fria layups eller närskott, inte annars.

Rasmus gör en stabil insats både matchen igenom. Kul att skotten börjar sitta. Melle gör som vanligt en stabil insats i försvaret och Abib gör det alltid jobbigt för motståndarna med sin fart.

Att tänka på:
Jag tjatar om samma saker som vanligt. Tänk på att ha rätt position i försvarsspelet. Hjälp varandra och blockera ALLTID ut (inte ibland). Vänd spelet snabbt och släpp bollen framåt. Gör det lätt för bollinnehavaren genom att alltid vara spelbar.

Poäng:
Abib 22
Ghaith 16
Rasmus 10
Simon 10
Johan 6
Melle 3