Efter halva matchen idag fick tränaren ”förklara tydligt” i pausen att nu håller sista matchen på att ta slut och vi bryr oss fortfarande inte om de viktiga sakerna vi pratar om hela tiden. Efter det fick killarna en stund för sig själva. I andra halvlek blev det en helt annan kamp och vi fick dit våra kroppar på mer rätt ställe. Motståndarna verkade inte gilla att fastna i screens t ex…

Det kändes skönt att avsluta serien med ett slags aha-känsla. Vi är ett mindre lag än många andra alltså måste vi jobba hårdare, spela tuffare, och vara mer noga med detaljerna. Idag såg vi en ljusning på den här fronten. Kämpa på killar!

Kommande två veckor har laget en assisterande tränare vid namn Johan Bürger. Ordinarie tränare har fullt ös på jobbet några veckor. Åsa är vuxen ledare i hallen.

Alla hjälps åt så vi får bra träningar. Inte köra i bekväma området. Bumpa i 3-sek. Boxa ut. Fightas. Prata, ropa, snacka. Skratta om det går bra. Skratta om det går dåligt. Fightas lite till. You know the drill…

– – –

Nu när serien är slut kan vi även meddela förbundet att vi inte behöver platsen i den andra serien som vi bad att få byta till när Torshälla drog sig ur i slutet av september. Det hade varit enkelt annars att bara låta oss ta över de redan inbokade bortamatcherna. Vi frågade om detta vid tre tillfällen innan serien hade startat. Om ni hade tänkt ge oss ett svar på våra frågor om detta så kan vi nu meddela att ni inte behöver agera alls. Serien är nu slutspelad. Det var väl fiffigt att det löste sig så smidigt.

– – –

/Coach Täpp