Det var lite nervöst under veckan innan matchen mot Linköping. Fyra av spelarna var nämligen sjuka så det var tunnt med folk på träningarna. Som tur var frisknade alla till och hela truppen var med till Linköping.

Vi hade våra föraningar om att Linköping inte skulle ha så starkt lag men det är ändå alltid spännade att möta ett nytt lag. Nu var de ändå bättre än jag trodde. De var ganska skickliga med bollen och slitvargar var de allihopa. Vi tränade på att sätta press över hela banan och det gjorde vi riktigt bra. Vi är så vana att springa hem efter att vi har gjort poäng så vi behöver träna mycket på att stanna kvar och sätta press. Nu är det ganska jobbigt att sätta press men jag tror att Linköpingsspelarna blev ännu tröttare. Lagförsvaret fungerade som vanligt bra och de flesta poäng som vi släppte in var rena turskotten från Linköping, men sådant kan också hända. I fjärde perioden lyckades vi med allt i försvar och Linköping fick inte i en enda boll.

Offensivt så tränade vi på vårt nya anfallspel. Till en början gick det trögt och det var inte många som gjorde rätt, men efter hand blev det bättre och får vi träna på detta i veckan så tror jag att det kommer att se riktigt bra ut mot Norrköping. Johan kom igång bra med returtagningen och stoppade i en hel del bollar men vi måste bli bättre på att hitta in till honom med passningar också. Som vanligt gjorde vi många poäng på snabba uppspel och det ska vi leta efter forsättningsvis också. Vi har många snabba och skickiga spelare och vi är svåra att stoppa när vi kommer med fart.

Poäng:
Simon 35
Johan 12
Abib 11
Melle 6
Trym 4
Gurra 3
Axel 2