På Söndag väntar rutinerade Stockholslaget KFUM Central i Gärdeshallen innanför tullarna! Det är två veckor sen vi spelade och vi passade på att vila lite skadade/sjuka spelare.

Tyvärr så har veckan varit väldigt olycklig då flera spelare ligger nerbäddade i feber/halsont (Kevin, Behrad, Abbas) och Dino åkt på en blödning på smalbenet, Johannes är ju långtidskadad men har varit med i vissa moment på träningarna.

Vilka av ovannämnda kommer att kunna spela får vi se imorrn men prognosen ser inte ljus ut och vill det sig illa har vi bara en spelare över 190cm och det är 16 årige Micke Axelsson som egentligen skulle spela U18 match.

Central kommer från seger i förra omgången (borta Västerås) och vi hade stora problem mot dem i premiären (82-75) och på deras hemmaplan är de väldigt starka. I och med vi inte vet vilka som kommer spela får vi vänta med våran gameplan till imorgon.

Defensivt måste vi oavsett trupp och spelare hålla våra motståndare framför oss och inte bli slagna i 1-1 försvaret. Vi måste minimera Centrals offensiva returer och begränsa Aluko brödernas poänggörande.

Framåt måste vi precis som vanligt försöka spela tillsammans med ett högt bolltempo med mycket penetrering och leta fria skytten. Vi behöver skjuta dem öppna skotten och driva hårt och försöka få avsluten av rätt spelare och i rätt tid.

Vi ska göra vårat yttersta för att vinna våran sjunde seger för säsongen i årets sista bortamatch!