På Lördag väntar Stockholmsgänget A.E.K, som vi hittills aldrig slagit fastän vi sist ett tag ledde med 17p i Rinkeby.

A.E.K Stockholm består av äldre rutinerade spelare som gillar att spela med kontroll i anfall och leta avslut nära korgen. Defensivt kan vi förvänta oss mycket zon, som sist vi spelade fick oss att bli passiva på båda änderna av banan.

För vår del gäller det att spela ett högt och aggressivt försvar och inte ge motståndarna tid och yta för enkla avslut/passningar. Framåt behöver vi fart och snabb bollrörelse, vi behöver också få lite mer djup i anfall där vi använder insidespelaren som avslutare eller framförallt som spelfördelare då vi saknar längd och tyngd på den positionen.

Djup och rörelse utan boll var någonting vi nästan saknade helt mot Västerås och förlitade oss nästan uteslutande av individuella prestationer, vilket gjorde att motståndarna orkade hänga med oss över 4 perioder.

Visste ni för övrigt att A.E.K har spelat Europacupfinal utomhus inför 80.000 åskådare! året var 1968 och utanför stod ytterligare 40.000 för att få se A.E.K vinna mot Slavia Prag. http://en.wikipedia.org/wiki/AEK_Athens_B.C.

Nog om dåtiden, killarna är laddade och förberedda och hoppas på mycket folk på läktarna.

Vi ses i Kabbe!

4. B. Ohlfat

5. A. Eklundh

6. M. Jovic

7. O. Mellström

8. A. Hapte

9. R. Sörensson

10. J. Kumbi

11. K. Tumba

12. D. Bajrektarerovic

13. D. Forsbergh

14. A. Ibrahim

15. M. Axelsson