Efter mycket slarvigt spel blev det förlust mot ett tufft Västerås.

Trots att undertecknad varnat för Västerås så hängde vi inte med från start och efter 6,5 min mäktar vi med endast 2 poäng efter mycket slarv och enkla missar! underläge med 15-7 efter första.

Andra perioden är lite bättre från vår sida och mycket tack vare Jarryds 13p i denna period lyckas vi komma ikapp och förbi innan vi återigen tappar fokus och Västerås straffar oss, 33-28 i halvtid.

Vi pratar i paus om att göra dem enkla sakerna rätt och att fortsätta ha tålamod framåt och inte förivra oss. Perioden blir jämn efter mer kamp än skönspel, 14-15 till oss och underläge med fyra inför slutperioden.

I sista perioden tappar vi helt fokus och motståndarna har fått vinstvittring och flyt. I tre perioder var vi dåliga men i sista var vi tragiska, vi gör endast 9p!

Vi återgår till dåliga vanor och tjafsar med tränare, domare och motspelare. Som spelare och lag kan man ha dåliga dagar och då måste man vara ödmjuk och fokusera sig ännu mer på att göra ”rätt” saker på plan åt laget. Vi måste inse att man att även domare kan ha sämre dagar och framförallt när man spelar på bortaplan och lära sig spela med det, för det är inte första eller sista gången.

Det är dock inte bara inställningen det är fel på utan vi måste lägga ner mer tid på vår individuella teknik såväl offensivt som defensivt. Vidare måste vårat passningsspel bli bättre, vi måste sträva efter att tänka tillsammans och samtidigt för att få flyt i lagförsvaret/anfallet.

Men all heder till Västerås basket som verkligen vinner kampen mot oss, trots att de inte heller skjuter särskilt bra. På Lördag väntar Karlstad hemma i Kabbe i en viktig match för att hänga med i toppen.

Jarryd 16, Dino 15, Abi 9, Kevin 5, Johannes 5, David 2, Behrad, Abbas, Olle.