Vi spelade matchen igenom med femmor och vi kunde verkligen arbeta i lugn och ro med hur vi vill spela anfall. Trots de stora siffrorna var det aldrig så att vi satte press på dem, utan vi spelade kontrollerat försvar, sprang på snabba uppspel och varvade med bra fem mot fem spel.

Vi vet att laget håller hög klass efter segern i SM mot Luleå och därmed kommer vissa matcher i serien att se ut så här, men det kommer även tuffa matcher som mot Eskilstuna, Örebro och Norrköping. Då gäller det att hålla fokus när vi har motgång för det kommer alltid under en säsong eller perioder under matcher. Då VILL VI VARA STARKA MENTALT!

I vårt försvar så kunde jag se brister som vi måste förbättra, roteringar, kommunikation och utblockeringar är viktiga detaljer som kommer bli avgörande i tuffare matcher.

Poäng:

Leonit 8p, Niklas 16p, Benam 21p, Dado 12p, Andreas 17p, Olle 17p, Mikael 8p, William 12p, Adis 6p, jonathan 16p,