En bra och tuff match mot Eskilstunas långa tjejer där vi till slut lyckades vinna efter stor dramatik..

Så här kommer det förmodligen se ut under denna säsong med många tuffa ,jämna matcher. Idag stod Eskilstuna 95 för motståndet ett långt och fysiskt lag som vi brukar ha stora problem med. Nu kunde vilket lag som helst vinna men vi lyckades hålla undan trots att dom hade 2 straffar 10 sek kvar. Det är dom här matcherna vi behöver för att utvecklas, att vinna matcher stort blir vi inte bättre av utan vi kommer fortsätta jobba mycket med den individuella träningen.

Vi börjar komma upp på en bra nivå även där men behöver trappas upp ytterligare för att kunna bli ännu bättre som lag. Fortsätter vi bara att fokusera oss på träningar och matcher kommer vi utvecklas hela  säsongen, men för att nå dit krävs det att man tränar och ”biter ihop” både mentalt och fysiskt när det blir tuffa träningar och matcher. Ett bra tecken på det är att vi ligger under matchen med 4 p när det är 3 min kvar och lyckades ändå kämpa oss ifatt och förbi riktigt bra tjejer.

Riktigt bra tjejer samtliga var en del av laget idag, alla fick kanske inte den speltiden man ville ha men bidrog starkt med att hjälpa och ”peppa” varandra från bänken. Nu tränar vi på i veckan två tuffa bortamatcher nästa helg.

Poäng: Towa 10, Emma 9, Linnea 7, Zhiyan 4, Erika 3, Maria 2