På Lördag stundar ett hett derby, motståndet står Västerås Basket för som vi mött två gånger på försäsongen och vunnit båda relativt enkelt. Men träningsmatch och riktiga seriematcher är/kan vara något helt annat, dessutom har Västerås inte matchat fullt lag i båda dessa kamper.

Efter premiärsegern har vi försökt att vrida upp intensiteten och tränat på individuell teknik. På lördag gäller det att stå redo mot ett lite irrationellt spelande Västerås och framförallt måste vi hålla koll på deras guard ”Ali” som vräkte i 31 poäng i deras senaste match.

Killarna kommer laddade och alla spelare är friska och tillgängliga, ambitionen är att det står 0 i förlustkolumnen även på Lördag kväll!

4 B. Ohlfat

5 R. Sörensson

6 M. Jovic

7 D. Forsberg

8 A. Habte

9 O. Mellström

10 J. Kumbi (k)

11 K. Tumba

12 D. Bajrekterovic

14 A. Ibrahim

15 M. Axelsson

16 J. Cederbladh