Sista seriematchen för säsongen ännu en gång stod Eskilstuna 95 för motståndet, och vi var mycket nära att vinna över serieettan.

Innan säsongen hade vi tre mål. Ta oss till ”final four” med båda lagen och att utvecklas både som lag och individuellt. Vi lyckades ta oss till final four och många har verkligen tagit ett jättekliv individuellt. Som lag har vi fortfarande lite att jobba med men har man 12 spelare som verkligen jobbar och har roligt tillsammans  som matchen igår så blir allting mycket lättare. Det var länge sedan man såg så många glada ansikten trots en förlust.

Nu till själva matchen. Vi vinner 2 perioder, 1 oavgjord och en förlorar vi. Vi gick ut i ledning 9 poäng inför sista perioden  Det var som att ”oj” vi kan vinna mot Eskilstuna 95 och plötsligt tror jag det kom fram nerver och när nerverna kommer fram blir det helt plötsligt lite svårare, man tar ibland fel beslut man vågar knappt röra bollen, helt enkelt man vågar inte misslyckas.

När motståndaren kryper närmare börjar man bli ännu mer osäker och allting blir jättesvårt. En jättenyttig och bra match från oss. Vi förlorade idag men vi får försöka ta revansch mot Eskilstuna i final four för förmodligen blir det Eskilstuna 95 eller Eskilstuna 96 i semifinalen.

Som sagt många var riktigt bra idag skulle kunna skriva massor om er individuellt men idag tänker jag ge hela laget ett stort plus. Bra attityd och positiv inställning. Ta med er det till resten av säsongen det är nu som det roliga börjar, slutspel och cuper. GLAD PåSK så syns vi på tisdag

Poäng: Towa 13, Julia k 9, Olivia 5, Elin, Linnea,  Erika 4, Emma 2