Dramatik, spänning och en härlig efterlängtad seger…

Första säsongen inleds med att ta hem bronspengen i Kuriren Cup!

Vi har spelat så många jämna matcher nu på slutet och snubblat på mållinjen.

Men det har känts så bra och positivt. Spelare och coacher har efter varje matchtillfälle tagit med sig något nytt intryck hem. Vi har övat på försvar man mot man eller som tjejerna säger åt mig (tjej mot tjej), returtagning och att vi ska våga dribbla upp bollen i anfall. I söndags spelade tjejerna otroligt bra!!!! Vi hade chansen att visa vad vi lärt oss från träningarna.

Janno som hjälper till i sekretariatet under matcherna, kom smygande till Tony och Roger i periodpaus efter halva matchen och sa: “Grabbar, det här känns som om vi har en kanonchans, tjejerna spelar helt fantastiskt!” I halvlek stod det 12-12.

När vi sedan startade den sista halvan av matchen började våra skott sitta och vi plockade de flesta returerna. Vi fick ledningen men orken började ta slut när det bara återstod en period, men med några bra kämparinsatser och ett riktigt bra avslut kunde vi sedan fira segern 30-19!!!

Härligt kämpat alla tjejer och tack till alla föräldrar som hejat på!!!

Efter 7 helger och 14 matcher kan vi nu återgå till fortsatt träning och se till att vi får en bra avslutning på den här säsongen.

Hälsningar

Tränarna