Vi möter ett Eskilstuna som spelar för serieseger och vi stod upp riktigt bra. En liten svacka i tredje gör att vi tappar kontakten att haka på.

En bra match från sida, svackan som kommer i början av tredje där vi inte riktigt var med i försvar samt att dom sänkte några treor gör att vi får jobba i uppförsbacke resten av matchen. Ofta kan det vara tungt men vi tog oss samman och fick hela tiden låta dom jobba för att få göra poäng.När man möter ett bra lag som Eskilstuna så ser man från sidan mycket som man behöver träna på men framför allt ser jag det som vi har blivit bra mycket bättre på. Några saker att tänka på inför nästa träning:

  1. ”Hoppa” med boll, alltför ofta vågar vi inte släppa våran tjej en enkel fint och hon är förbi och får en lätt give and go
  2. Utblockeringar oftast förlitar vi oss på den vi håller sätter sitt skott och då struntar vi i utblockeringar. Utblockeringar skall alltid göras från samtliga när skott kommer.

Det var det lilla negativa nu går vi till den positiva biten

  1. Skottlägen och attackerna vi kommer till är numera riktigt bra, vi svingar på bra i anfall, skotten sitter inte alla gånger men viktiga är att besluten är bra och vi får inga”panikskott”
  2. Kämpaglöden finns hos de flesta och få lag orkar springa så mycket som vi gör, riktigt imponerande att se så många trots trötthet att bita ihop och köra på.
  3. Får vi inte snabba uppspel ta det lugnt och ställ upp. Det funkar många gånger jättebra
  4. Passningar som vi gör idag är bra mycket distinktare än för några veckor inga ballongpassningar

Dagens bästa anfall tar vi till sist där vi visar hur enkelt ett snabbt uppspel ska vara: Maria tar retur passar till Emma. Emma till Towa, Towa till Erika. Erika till Maria som hunnit till andra sidan av plan.(hängde ni med knappt jag gjorde det) C:a 5 sek tog detta anfall. Jag tror vi hade en studs i dettta snabba uppspel, riktigt riktigt bra

Bra match tjejer  vill ändå ge Stina ett stort plus dom två sista matcherna där hon verkligen går in och krigar även får gåra någon poäng framåt.

Poäng: Linnea 7, Emma o Julia j 5, Towa Julia K Olivia 4, Erika Elin 3, Maria 2, Stina 1