Idag fick vi se en härligt spännande och lärorik jämn match. Vi hade bra vibbar i laget och vi lyckades besegra vår svåraste motståndare – oss själva.

Periodsiffror: 16-16, 21-15, 11-13, 16-14

Vi har haft en del problem med humöret när vi får motgångar på match. Vi har pratat om det här och idag hittade vi rätt. Lagkänslan var på topp. Vi besegrade vår svåraste motståndare – oss själva!

Vi jobbar ihop som ett lag och alla i laget har bidragit med något för att knipa segern. Returer, dubblingar, steals, skott, attacker, passningar, fart på snabba uppspel, bra vibbar på lagbänken – alla har bidragit med något för att knipa segern.

Norrköping byter mellan olika försvar för att förvirra och stjäla tid från vår skottklocka, men vi behåller lugnet och hittar lösningar. Mycket bra!

Behnam visar att han har ett av de vassaste distansskotten i klubben just nu. Det är bara nät för det mesta när han får en bra titt på korgen.

Mikael hittade rätt direkt idag med mycket kamp och massor med returer. Försöker jobba vidare med offensiva returer istället för att passa ut bollen. Bra!

William tog mycket ansvar för att styra upp spelet mot zonförsvaret och löser upp en del proppar i spelet med sina attacker på korgen.

Våra guards Behnam, Johannes, William, Bartosz löste pressen med smarta passningar istället för dribbling och Leo går alltid att hitta på djupet med nästa passning. Vilken fart och vilken fin tajming.

Bra match killar!

Poäng
Behnam 25
Leonit 2
Mikael 5
Sebastian 5
Anton 3
Wiliam 15
Bartosz 7