21-9 säger det mesta om första halvlek. Andra halvlek gör vi 56-4. Det syndes redan på uppvärmningen att vi inte riktigt tända på uppgiften från början men där vi efter snack i halvlek började spela försvar och sedan får en massa snabba uppspel.

Det var som två helt olika matcher. En första halva där vi inte alls kommer upp på den nivå som vi kan för att sedan komma ut i andra halvlek och göra allting riktigt bra. Nu ska sägas att det inte alltid är lätt att motivera sig när man möter ett lag som är ett år yngre men som ändå stod upp bra och kämpade hela matchen.

Trots den tröga starten tar vi med oss den andra halvan där samtliga springer och får jättemånga snabba och enkla poäng. Nu har vi det lugnt ett tag med matcher så nu kommer vi inrikta oss på mycket förvar där vi kommer jobba mycket med hjälpsida. Bra jobbat tjejer träning tisdag

Poäng: Zhiyan 17, Towa 15, Erika 13, Maria 12, Emma 8, Linnea 6, Alfrida 4, Adelina 2