Fullt lag och match mot bottenkollegan Karlstad, som vi snöpligt förlorade mot i höstas. Vi tar en ledning direkt som stadigt ökar 23-16 efter 1a blir 49-35 i halvtid.

Bakom siffrorna döljer sig ett fint skytte av Johannes, Kevin och David. Försvaret är tyvärr inte så aggressivt som vi vill spela och känslan är att vi nöjer oss med en ledning på ca 15p.

Tyvärr kommer vi aldrig upp till den aggressiviteten som lag i försvar utan låter Karlstad attackera tresekundersområdet alldeles för enkelt. Vi vinner halvleken med endast 1p (37-36). det vi tar med oss är segern och det stundtals fina skyttet men för att slå dem bättre lagen måste vi spela ett mycket bättre försvar.

Stora plus till Johannes (27p) Kevin och Abbas som spelar bra försvar och David som spelar enkelt framåt samt Richard som tar chansen från bänken med sitt engagemang och slit som resulterar i säsongsbästa 12p.