Det blev en vinst i Eskilstuna efter bra spel i tredjeperioden där vi ryckte åt oss en tio-poängsledning som vi sedan höll matchen ut.

Matchen var jämn i stort sett hela tiden där vi låg steget före i poängprotokollet. Anfallsmässigt finns det fortfarande mycket att jobba med många gånger har vi avslut efter tio sek och då blir det jättejobbigt att spela basket, upp i anfall sen direkt ner i försvar. Andra halvlek kom vi igång mer i anfall med många bra kombinationer där vi hela tiden försökte läsa av vad försvararen gjorde och då fick vi också bra avslut med enkla skott.

En viktig seger som förhoppningsvis ger självförtroende för framtiden,6 spelare mellan 6 o 10 p visar att det finns en otrolig jämnhet. Bra jobbat tjejer och grattis till segern det var ett tag sen vi slog eskilstuna

Poäng: Julia J 10, Maria 8, Erika 7, Elin 6, Olivia 6,Emma 6, Mimmi 2, Matilda  2