Katrineholm har vi mött många gånger under åren, det brukar bli jämna matcher där Katrineholm oftast har vunnit men där vi äntligen fick vinna.

En match som vi öppnade bra för att sedan komma in i ett tempo som vi inte riktigt kan behärska. Jämför man förra helgen där vi hela tiden orkade springa så var det lite mer ”gåbasket” idag. försvaret blev bra till slut när vi läste av deras screen men vi måste prata mer ute på planen, ibland är det helt knäpp tyst där ute.

Anfall kan vi bra mycket mer än det vi visade idag stundtals blixtrar vi till för att sedan göra enkla misstag. Allt vi gör måste göras till 100 %, det duger inte att göra allt lite halvdant, går man på attack så gäller det att fullfölja den inte avbryta trots att man hade ett jättebra läge att göra poäng.

Trots att vi inte gör en av våra bättre matcher så visar det ändå på styrka att vinna över Katrineholm som ledde serien tillsammans med NBBF. I och med vinsten blev vi helt klara för ”final four” trots att två matcher återstår. Jag vet att många kan så mycket mer än vad man visade idag men vi har en hög lägstanivå så därför extra skönt att vinna en jämn match. plus till Adelinas första inhopp som resulterade med 6p.

Towa tog ett stort ansvar sista minuten och vågade utmana med en klockren assist, en steals samt fyra poäng som var avgörande för matchen.

Poäng: Towa 9, Emma 6, Adelina 6, Erika 2, Alfrida 2, Maria 2, Judith 2, Zhian 2, Linnea 1