Matcherna mot västerås är alltid roliga med oftast jämnt spel där tillfälligheter avgör. idag var vi det bättre laget där samtliga tog sitt ansvar.

Vi hade idag fokus på två saker, göra allt lite snabbare och springa rätt i anfall. Jag tycker vi lyckades med det  många gånger. Första halvlek var riktigt bra med ordentliga rörelser i offensiven där Elin och Olivia styr spelet bra. Tyvärr så åker Elin på sin 5:e foul direkt i tredje och färdigspelat för henne.

Nu var vi bara sju tjejer kvar men vi gör det riktigt bra i två perioder där vi får gå runt på hela laget och hela tiden jobba trots att tröttheten började komma. Bra jobbat båda JULIA gör riktigt bra matcher. Julia J jobbade sig in i matchen och fick ta stort ansvar när Elin blev utfoulad 26 p framåt var av 20 i andra halvlek. Julia K gör sin bästa match både defensivt och offensivt med bla 2 charge och 7 poäng framåt. Elin, riktigt bra fram till den tekniska foulen i tredje som innebar femte foulen.

Mimmi, Matilda och Petra slet bra inga poäng idag men det kommer. Olivia som aldrig gör en dålig match och alltid sliter för lagets bästa. Sist men inte minst ett stort grattis till Stina som gjorde sina första fyra poäng i seriespel.

Poäng Julia J 26 Elin 10 Julia K 7 Olivia 7 Stina 4