Två segrar borta mot Finspång gör att vi har fått ”häng” på lagen framför oss som slutligen kan ge en plats i slutspelet.

Nu har vi mött alla lag i serien och faktum är att vi blir bättre o bättre för varje match. Nu har vi tyvärr inga matcher kvar före jul i östsvenska men ser fram emot nystarten efter nyår. Nu har vi chansen att träna anfall i en månad. Dagens match ar bra utan att vi behövde anstränga oss alltför mycket. Vi blandade många bra anfall med mindre bra men så kommer det att se ut ett tag innan vi får stabilitet i anfallet.

Det som är riktigt bra är att vi tar många ”rätta” beslut nu och inte tvingar fram attacker eller skott utan att det blir naturligt. Det är jätteviktigt att vi läser av vad vår försvarare gör eller inte gör. Erika hade tre anfall i rad där hon lyckades antingen med skott eller hård attack göra poäng tack vare att man läser av.

Bra jobbat tjejer, glädjande också att vi gjorde 5 trepoängare under matchen av 10 försök. nu tränar vi hårt i veckan match i västmanlandsserien i helgen

Poäng Towa 13, Elin 12, Erika 12, Emma 7, Olivia 7, Julia 6, Petra 2, Mimmi 2