Det är alltid roligt att spela mot nya motståndare, idag var det Visby som kom på besök och gjorde så att vi fick kämpa oss till en ny seger

Trots att perioderna var jämna så hade vi kontroll på planen, vi kommer med massor med bra avslut men bollen vill inte riktigt gå i. Vi fungerar riktigt bra i anfall där vi vänder spelet från kant till kant. Visby blev tröttare och tröttare ju längre matchen led, mycket tack vare att vi låter dom jobba länge i försvar. Man behöver inte avgöra efter 5 sek i varje anfall, har man inte lägen så tar man det lungt och ställer upp. På det viset får man motståndaren att jobba sig trött när vi anfaller.

Många börjar ta för sig ute på planen med hårda attacker mot korg. Om man nu ska prata om nånting som var negativt så fanns det en sak. Av 32 straffkast satte vi 7 st. Där finns det massor av gratispoäng att hämta. Vi tränar på som vanligt under höstlovet och kommer jobba mycket med skott och attacker. Många sa efter matchen att jag kan mycket bättre, det är bra trots att vi vinner så finns det en enorm vilja i detta lag att vilja bli bättre och det tyder på att ni tycker det är roligt både på och vid sidan av planen.

Det är svårt att ge enskilda beröm en sån här match när alla är bra men vill ändå plussa för Emma som under säsongsupptakten förutom bra spel även visat hur man fungerar som lagspelare. Har alltid en positiv inställning på planen och blir man ”bänkad” så peppar man dom andra ute på planen, den inställningen ska vi sträva efter allihopa.

Poäng: Towa 11, Linnea 10, Alfrida 6, Emma 6, Erika 6, Zhian 4, Adelina 2, Hanna 1,

Returer: Towa 5, Erika 4, Alfrida 3

Steals; Emma 4, Towa 3, Linnea 3