Alla deltagare, coacher och anhöriga uppmanas läsa den här viktiga cupinformationen från Eskilstuna Basket. Klicka läs mer.

Nu är det bara några dagar kvar tills ni alla är här och cupen drar igång! När ni anländer anmäler ni er till vårt tävlingskansli i Sporthallen där ni får den information ni behöver samt cupkort för er som har betalt för det.

Om ni åker direkt till till hallen för er första match, ring oss så vi vet att ni är på plats. Telefonnumret är 016-12 34 34 och gäller endast under cupen, från kl. 10 på fredag morgon till söndag kväll.

Bussturlistan ligger nu på vår hemsida, www.billysbasketcup.se, under ”Kartor”. Här finns även en adresslista till alla lokaler som används under cupen, till hjälp för er som löser transporterna på egen hand, föräldrar och andra supportrar.

Spelprogrammet finns som bekant på vår hemsida och där kommer även resultaten att läggas in löpande under cupen. Om ni har mobiltelefon med WAP-funktion kan ni hitta både spelprogram och resultalt på http://wap.billysbasketcup.se.

För att få information om er placering i gruppen och vilket slutspel ni ska spela, kan ni även ringa resultatservice på tel.nr. 0768-763 885 under lördagen.

Vi vill gärna uppmana till hejarop och applåder för att peppa det lag ni håller på, men ber er undvika buande och försök att störa motståndarlaget. Hjälp oss att skapa en härlig atmosfär under hela cupen för allas trivsel och glädje!

Under cupen delar vi ut pris för bästa Fair Team sponsrat av Arver.
Kriterierna är följande:
”Vi vill att laget som får priset skall vara ett föredöme för sporten, klubben och laget både på och utanför spelplanen. Spela en juste basket utan ifrågasättande av domslut. Utanför planen bära sitt klubbmärke med stolthet och visa respekt mot arrangörer och Eskilstuna stad. Genom en härlig attityd lyfta sporten och cupen till nya höjder.”
Förra året vanns detta pris av Uppsala Sävja P95.

Vid behov av sjukvård under cupen, kontakta vårt tävlingskansli (016-12 34 34) eller Mälarsjukhuset (016-10 30 00).

Vi vill vädja om att ingen tar med sig nötter eller jordnötsringar till någon av våra cuplokaler. Många av våra deltagare är extremt allergiska och en allergisk reaktion kan utlösas endast av att vistas i en lokal där nötter finns.

Vi ser fram emot er ankomst och hälsar er varmt välkomna till Billys Basket Cup 2009!