Det blev vinst när säsongens sista hemmamatch spelades i Ullvihallen. Som vanligt är det försvaret som fäller avgörandet. Anfall glimtade vi till stundtals med fint rörelse och passningsspel.

Riktigt skönt att vinna mot tabelltrean. Idag var det framför allt andra o tredje perioden som fällde avgörandet. Vi gör en riktigt bra försvarsmatch där dom flera gånger blir avblåsta för 5-sek regeln. De gånger där ”alla” spelar över så får moståndaren direkt problem att få in bollen.

Anfall så såg det mycket bättre ut nu än på länge. Vi har några riktigt fina anfall där man ser hur viktigt det är att ta det lugnt. Där har guards en viktig roll att lugna ner spelet. Ett jättekliv framåt mot första matcherna i höstas. Alla ska vara riktigt nöjda över insatsen idag, nya matcher nästa helg (4 st). Bra kämpat tjejer!

Poäng

Julia 16

Elin 10

Towa 4

Erika 7

Olivia 4

Linnea L 5

Emma 3