Med 96-laget borta i Eskilstuna fick 95-tjejerna chansen att spela ihop sig inför kommande cuper.

Det blev vinst trots jobbig första och andra period

Det här var en match där man känner att man måste vinna. Trots att Linköping ligger sist i serien har dom spelat många jämna matcher och stod upp bra mot oss. Man kan inte bara gå och tro att man ska vinna en sån match. En time-out med tre minuter kvar av tredje perioden ändrade matchbilden totalt till vår fördel.

Elin klev fram och lyckades med allt i anfall. På 6 min lyckades hon göra 18 p i rad samtidigt som Linköping gjorde 0 p framåt. Under dessa sex minuter lyckades vi sätta press på deras samtliga spelare på plan inte bara på några spelare som det var i dom två första perioderna.

Våra guards var dom som visade vägen idag Olivia slet bra under hela matchen både anfall och försvar Elin lyckades med det mesta framåt. Tillsammans gjorde dom 40 poäng framåt. Bra jobbat tjejer. Tack till Eveline och Linnea som ställde upp och kunde vara med.

Poäng

Elin 26

Olivia 14

Eveline 4

Linnea 4

Petra 2