Det blev en tillställning där det mesta gick oss emot.

Vi inleder första halva matchen med ett godkänt försvar men vi hade inte skärpan i avslutningarna och missar en hel del öppna och halvöppna lägen. I halvtid så leder vi med 20-22 men hade vi haft normal utdelning så skulle vi varit närmare 40p.

Resterande del av matchen blir en kamp men vi skaffar oss ett litet övertag med 7 p. med 4min kvar. Då gör vi flera turnover i snabba uppspel som resulterar i att Eskilstuna kan komma ikapp.

Med fem sek, kvar och ledning för oss med 2p så kommer nästa turnover i händerna på deras spelare som enkelt kan lägga i poäng till en förlängning.

I förlängningen så börjar vi med att kommunicera fel så halva laget såelar man-man och andra halvan spelar Zon vilket resulterade i att Eskilstuna fick en 5p. ledning.

Vi kämpar oss ikapp och med 10 sek kvar ligger vi under med 1p. och Kevin kommer fri mot korgen och är i dessa lägen väldigt säker poänggörare…. han blir klart foulad men då är hemmahjärtat stort hos domaren som friar……. och matchen är för vår del förlorad.

Det kändes som Eskilstuna var mer motiverade än oss så vi får ta lärdom av detta och ta till en gammal klyscha…. MOTIVATION slår KLASS.