En match med massor av missade layups och skott gjorde att vi inte lyckades vinna denna match.

Vi förlorar idag mot ett mer taggat och revanchsuget motstånd där dom lyckades med att göra oss dåliga i anfallsspelet med ett bra försvarsspel

Man kan väl kortfattat säga att vi förlorar matchen i andra perioden leder med 11-4, FYRA min senare står det 11-20 alltså 0-16. Vi släpper nästan in hälften av poängen i denna match på 4 minuter.

Vad som händer med oss när dom närmar och går förbi oss är att helt plötsligt blir vi så stressade att vi gör så mycket misstag, vi klarade inte av att slå ett riktigt pass utan dom satt nere vid fötterna hos medspelaren och när vi väl försökte göra ett riktigt pass så satt dom mitt i bröstet på motståndarna så dom kunde göra enkla snabba uppspel. När vi kommer i en sån svacka är det ännu viktigare att behålla lugnet, det blir lätt att man börjar fokusera på annat.

Nu är vi i en liten svacka men det är helt normalt vi kan inte ha en spikrak kurva som pekar uppåt en hel säsong. Erika förtjänar extra beröm idag för riktigt bra spel både anfall o försvar. Hon gjorde anfallet lätt genom att ta attacken när den fanns och framför allt skapa v. titta på korgen. När inte attacken kom hade hon jättefina pass in på till enkla layups(tyvärr missade vi layupsen). Alfrida slet jättebra i försvar där hon snodde jättemånga bollar.

Just nu är det mycket som snurrar i huvudet på er vi håller på med nytt anfall samtidigt som man ska tänka på fotnedsättningar, roteringar framåt och bakåt med mera därför tömmer vi huvudet på tisdag o torsdagsträningen och bara spelar matcher och har lite olika tävlingar.

poäng

towa 8

erika 9

olivia 8

linnea 2

emma 2

alfrida 2