Efter sommarens större uppdatering av Ullvibasket.se så återstod att fräscha upp lagsidorna. Nu är äntligen uppdateringen klar!
Klicka in för att läsa lite mer om nyheterna.

Nyhet på lagsidorna
1. Det finns ett dolt fält underst på sidan som heter Laginformation. Klicka er fram till Pojkar 99/00 så ser ni hur det kan användas. Så länge inget är ifyllt i det fältet så syns det inte alls. Det fältet går att användas precis hur ni vill eller inte användas alls.

2. Lagbilden går att klicka på för att visas större

3. Vi säljer inga utskrifter på bilder längre. Kontakta Idrottsfoto.com om ni vill beställa bilder.

4. Lagens kalender ligger nu på respektive lagsida.

Nyhet på spelarsidorna
Det fanns förut en mängd fält där man kunde ange sin favoritmat, bästa kompis och liknande. Nu finns det bara en rubrik för extra information och det är rubriken övrigt. Innan något är ifyllt under övrigt så syns den inte alls. Om ni vill använda det inom ert lag så finns möjligheten.

Föreningen arrangerar ingen mer fotografering den här säsongen. För er som saknar bild så får ni så klart använda en egen basketbild (i Ullvi Baskets matchkläder) men prata först med Anders Täpp så allt blir rätt.

Coacher
Passa på och uppdatera lagets information på sidorna.

Tillsammans med de nya fotografierna så har väl aldrig Ullvi Basket sett snyggare och proffsigare ut än vi gör nu. Stort tack till det kvällsarbete som vår webbmaster Örjan lagt ner de senaste veckorna!