Norrköping NUBF -96 hade en mycket bra matchöppning där de kom ut och stressade och kämpade över hela planen. Det räckte till helt jämn match fram till 18-18 mot vårt äldre lag innan vi började sega oss förbi. Jag lyfter på hatten för inställningen som Norrköping visade. Varje match är en ny match och att vi vann stort förra gången är historia. Man måste kämpa i den här matchen också…

Periodsiffror

10-12, 11-20, 2-16, 9-17

Vi fick träna på vårt försvar idag tack vare att NUBF bjöd oss på riktig match direkt från start. Det tog fram till pausvilan innan vi hade hittat in i matchen försvarsmässigt. I andra perioden kunde vi prata mer om att styra upp anfallet och den sista perioden tyckte jag att vi hade hittat fram till nivå där vi kan spela.

Då var det bra försvar, returer, boll till guard, forwards som springer, vi försöker hitta ett hål på fast break men har vi inget bra läge hitta tillbaka ut och ställa upp anfallet. Kom ihåg att hjälpa varandra hitta rätt på plan och guards är coach på plan brukar vi säga.

Statistiken

Våra guards Johannes och Behnam har 15 assist, 10 steals och 26 poäng tillsammans.

Niko och William höll rent runt korgarna med 21 returer tillsammans.

Assist Steals Returer Poäng
Johannes 8 3 2 8
Behnam 7 7 8 18
Adam 2 2 2
Leonit 1 1 2 8
Niko 1 6 11 15
William 4 5 10 12
Anton 2 2 3 2
Steavan 3

 Nu laddar vi för matchen på söndag. Se till att förbereda er väl för lagets bästa. äta och sova och fyll på kroppen med vätska timmarna innan match. Drick några glas vatten och ge kroppen en reserv att ta av timmarna innan match.

Häng med!