Stort steg framåt jämfört med bortamatchen (förlust 64-8). Riktigt bra försvar från deras sida gjorde att vi inte fick igång anfallet som vi ville idag.

Idag mötte vi ett riktigt bra lag där vi många gånger hamnar i positioner som vi inte är riktigt är vana med. även om bara förlorar med 14 p kändes det som vi aldrig kom igång ordentligt. Det såg ibland lite uppgivet ut på planen där vi oftast var två på bollen. Man får inget gratis mot ett sådant lag.

Nu har vi fyra träningar till nästa match där vi kommer att fortsätta träna grunder och anfall. Vi tar med oss det positiva att detta var Nubf minsta vinst i östsvenskan och att för många av er möter ni tjejer som är ett år äldre. Det är bara att fortsätta att jobba trots att det ibland kan kännas tufft att möta tjejer som spelar ett bra försvar med bra hjälpsida.

Poäng

Towa 8

Elin 7

Maria 2

Emma 2

Olivia 2

Linnea 2