Vi tränade på passningar och cuts mot korgen idag och killarna gjorde en riktigt bra match.

Periodsiffror
23-4, 28-3, 19-8, 19-13

Siffran 2 var det vi jobbade med idag. Endast två studs innan nästa passning. Swinga bollen två ggr i anfall och i fjärde perioden cuts på korgen men vi väntade med att passa in bollen till efter minst två cuts. Killarna var med bra på noterna och har försökt göra rätt hela matchen och det är det som räknas. Det kan inte bli rätt varje gång men om vi försöker så utvecklas vi framåt hela tiden.

Vi hade samma gäng som matchen igår men Hampus fick hoppa in istället för William som hade blivit sjuk. Hampus fick ett eget ”program” att jobba med idag och statistiken visar att det gick bra. Så när en tripple-double. Behnam hade också en double-double efter 10 klockrena assist.

Kom ihåg att tacka för de där assistpassningarna killar! Ni kanske sett att den som gör mål pekar på sin lagkamrat som levererat bollen. Det betyder ”tack för passningen”. Det finns inte tid i en match att springa och ge kompisen en high five eller något liknande men den där pekningen är bra. 

Assist Returer Poäng Kommentar
Johannes 2 3 10 Bra distansskott. Läste av försvaret bra och såg när det var bättre med attack än att sätta upp set offence.
Behnam 10 18 Double-double. 10 klockrena assist.
Adam 4 1 Bra fötter i försvaret och springer golvet bra. Ska träna mer på bollmottagning så kommer målchanserna också.
Leonit 1 2 6 Sprang golvet mycket bra i andra halvlek och där kom poängen
Dejan 6 6 22 Poängbäst tack vare bra cuts mot korgen och bra fart framåt. Ville bli spelbar när spelet vänder till anfall.
Hampus 7 10 19 Double-double (endast 3 assist från en tripple-double)
Anton 4 7 8 Bra inställning hela matchen. Fina siffror på all statistik.
Steavan 5 6 Imponerar som ny i sporten och gjorde framsteg i försvaret idag. Tog tillvara på sina målchanser bra.

 

 

Fullt ös nu på träningarna i kommande vecka inför nästa helgs matcher.