Västerås spelade en match som gick till förlängning precis innan den här matchen. De orkade inte ladda om för en match till. Vi hade en del problem i början av matchen att undvika att göra foul men lärde oss rätt teknik under spelets gång.

Dagens match dömdes av en mycket rutinerad domare och vi fick problem direkt i matchen med att vi drar på oss för mycket fouls. Killarna svarade dock upp bra på coachningen och vi kunde fullfölja matchen med bra intensitet utan att dra de där onödiga foulen. Exempelvis så visade Dejan hur man kämpar bort passningar ”inside” genom att komma runt på sidan och kämpa. Det är skojigt att kämpa till sig bollen men vi kan inte springa över anfallaren samtidigt som vi går efter bollen.

Anton är inne i en fin utvecklingsperiod just nu och tog en del fina initiativ i anfallsspelet idag. Johannes hittade mer rätt i försvaret idag och styrde upp spelet fint. Adam stressade Västerås guard med bra försvar. Dejan spelade bra försvar på Västerås insidespelare och har bra fart när spelet vänder. William äger anfallskorgen med många returer och bra initiativ. Behnam och Leo kom in snett i matchen med flera snabba foul men rättade till tekniken i andra halvlek. Steavan fortsätter göra bra ifrån sig som ny spelare i laget.

Bra match killar!

Poäng
Johannes 2
Behnam 12
Adam 2
Steavan 2
Leo 6
Anton 12
Dejan 18
William 17

Assist
Behnam 5
Dejan 2
Johannes 4
Leo 2
William 5

Returer, försvar
Anton 3
Dejan 5
Johannes 3
William 1

Returer, anfall
Adam 2
Anton 3
Behnam 1
Dejan 3
Leo 2
Steavan 1
William 4

Steals
Adam 2
Anton 2
Behnam 6
Dejan 4
Johannes 5
Leo 1
Steavan 3
Wliiiam 7

Turnovers
Laget 10