Trots ledning med 5p inför sista perioden orkade vi inte hela vägen fram.

Vi gör åter igen en riktigt bra och stabil insatts mot ett lag som bara förlorat en match. Vi orkar i 3 1/2 period innan orkan börjar ta slut. Eskilstuna pressade oss hela plan i försvar men det löste vi riktigt bra, det var inte många bollar vi tappade ”bort”. Idag fick våra forwards visa att hur viktigt det är att skapa ”v”, gör man det inte ordentligt blir vi inte fria, dom gånger vi gör det skapade vi lägen i stort hela tiden.

Mot ett lag som eskilstuna fick vi idag lära oss hur viktigt det är att ”alla” jobbar i försvar. Det går inte att 3-4 st håller sina tjejer och resten inte vet vilken man håller. Dom läste av det snabbt och fick göra några enkla poäng. 5 anfall utan försvar är 10 lätta poäng för motståndaren. Det enklaste man kan göra när man kommer i en sån situation är att prata med varandra på en gång och inte efter 3 anfall.

Sammanfattningen av dagens match trots förlust är vi har gjort stora framsteg och att vi fortfarande har samma mål. Ha roligt och hela tiden vilja utvecklas. Bra jobbat tjejer

Elin 12

Maria 10

Emma 4

Olivia 4

Matilda 2

Linnea 4

Petra 2

Alfrida 3

Towa 10