Norrköping spelade flera olika försvar som vi lyckades att lösa upp.
(19-10, 10-12, 13-11, 12-11)

Norrköping spelad en tre-två zon med matchup så vi fick lösa upp den med screens och lyckades bra med det till ledning 19-10.

I andra perioden så var vi lite sega och några spelar för sig själva och då får vi inget passningsspel vilket resulterade i att vi förlorade den perioden med två poäng och det var inte förrän i sista minuten som vi kunde göra bra spel och fyra poäng, annars hade de varit helt ikapp.

Vi pratade ihalvlek vad vi vill göra och då fungerar det bra från 29-22 till 39-22 på tre minuter. Då byter vi folk och vips så börjar vi med att inte ta över det som kompisen hade för uppgift som du bytte med. Norrköping gör då 9-3 på oss sista 6 minuterna och vi måste återigen ta oss i kragen.
I början av fjärde perioden så spelar vi bra och då kan vi slappna av och spela ut matchen.

Poäng:
Niklas 6
Andreas 14
Jonathan 4
Kevin 8
Masen 11
Sead 8
Stefano 2