P-92 vann den viktiga bortamatchen på ett övertygande sätt!

Eskilstuna började matchen bra med att sätta flera skott utifrån så de hade ledningen med 5-12 men grabbarna fick arbeta sig in i matchen och när halva matchen hade gått så leder vi med 37 – 28 och det var försvaret som avgjorde.

Vi hade dock kommit i lite foulbekymmer med Uran och Abbas på tre foul så de fick sitta på bänken vilket visade sig bli jobbigt på planen. Dessa två är nämligen viktiga returtagare så Eskilstuna kunde gå ikapp till 37-37.

Då satte vi in Abbas och han ägde vår korg och vi gjorde nästa ryck till 63-44. Här var laget i fin fas och Behrad öste in poäng.

Matchens sista period blev därför en transportsträcka även om Eskilstuna tog in 10p. På de sista två minuterna så var det aldrig riktigt någon fara.

BRA MATCH!!!!

Poäng:
Masen 13
Abbas 16
Andreas 13
Uran 7
Behrad 27
Fidel 7