Då var det då dags för premiären. Det började med snöstorm, glömda skor o lite felåkning precis som det ska när man åker till sin första bortamatch.

Vi började med uppvärmning och alla var fokuserade från början, men det var någonting som inte stämde. Grabbarna på andra sidan var ett huvud längre än vår längsta spelare. Redan innan matchen var alla nervösa och i halvlek stod det 30-0.

I andra halvlek gick vi med en enda målsättning, att få göra ett mål. Att ett enda mål kan göra så mycket för ett lag syntes idag. Hela hallen jublade man kunde nästan tro det var ett segerskott. Det ska sägas att dom vi mötte var födda -98 o började träna förra året. Vi hade 2 starka träningar bakom oss. Den lycklige att få göra Ullvis premiärmål var Månz J med en snabb attack och klockrent i korgen. Matchen slutade med förlust 45-2.

Andra matchen var självförtroendet tillbaka för nu hade vi fått nya krafter med cola och korv.
Nu skulle vi möta ett helt nytt lag, och dessutom var dom lika långa som oss. Matchen var mycket jämn och i halvlek stod det 6-6. Vi orkade inte hela matchen ut utan matchen slutade 14-8.

Jättebra kämpat killar nu ser vi fram mot nya matcher!