Efter två knappa förluster mot Visby i början av säsongen fick vi nu se vilket av lagen som utvecklats mest under de följande månaderna. Det var utan diskussion tjejerna i Ullvi Basket som tog en stensäker seger.

Periodsiffror
11-9, 10-3, 14-10, 14-6

Vilken härlig laginsats! Hela tiden 5 spelare på planen som vill vara på rätt ställe i försvar och hindra passningar och hjälpa sina lagkamrater.

Alla har kämpat järnet idag och vi hittar rätt mer och mer i försvaret. Theas fina försvar på den tuffa nr 10 i Visby var jätteviktigt men jag vill även rikta blickarna till Eveline som jobbar föredömligt i försvaret hela tiden. Eve har hela tiden koll på spelare och boll och hinner på så vis alltid fram med hjälpen när det behövs.

Returtagningen ägdes av Ullvi idag. Vi har klart hetast på att vilja in och ta fajten om bollen under korgarna. Vi börjar även se utblockeringar i försvar.

I anfallet hade vi idag Julia ”unstoppable” Viborg som petade i 25 poäng på alla möjliga sätt och vis. Jobba mer med handbyten bara så får vi ut ännu mer av anfallet. På forwardplats får vi fina genombrott av både Anna och Linnea idag. Inkastspelen börjar även ge oss utdelning.

Bra match tjejer!

Poäng
Thea 6
Linnea 2
Julia 25
Eve 4
Agnes 2
Rina 4
Anna 6