Första perioden riktigt bra både försvar och anfall. Men ju längre matchen led desto svårare fick vi. Orken räckte inte till riktigt mot det snabba motståndet.

Periodsiffror
14-13, 12-4, 15-4, 8-6

Dolphins tog ledningen med 12-2 innan vi vaknade till liv. Det höga matchtempot i inledningen överraskade oss men efter några minuters spel hittade tjejerna rätt kämpanivå. Vi tog då över kommandot i matchen helt och hållet!

Efter mycket bra försvarsspel där 24-sekundersklockan tutade flera gånger för våra motståndare så gjorde vi faktiskt 15-2 och hade ledningen med 14-17 i början av andra perioden.

Sen var det som luften gick ur oss. Norrköping gör 10 poäng på oss i andra perioden och leder i halvtid med 26-17. I tredje perioden fick vi mycket jobbigt att hänga kvar i matchen.

I tredje perioden fick vi svårt på guardplats. Vi visar i första delen av matchen för tydligt att vi bara vill ut till höger och spela. Vi får inga rörelser in mot mitten vare sig med eller utan boll.

Julia visade sen med ett överraskande handbyte till vänster hur enkelt det var att ta sig fram för en layup rakt in i mitten om man varierar spelet.

Vi ser i den här matchen att vår högsta nivå är riktigt bra. Vi får jobba för varje match framöver med att höja vår lägsta nivå.

Vi tar med oss period 1 från den här matchen. Med det försvaret kan vi vinna mot alla lag i serien. Nu tar vi nya tag mot Visby och Motala till kommande helg.

Poäng
Donjeta 2
Thea 5
Linnea 2
Julia 14
Agnes 2
Anna 2