(22-24, 22-7, 15-13, 13-15)
Hade matchen varit i 1:a, 3:dje och 4:de perioden hade vi vunnit med två poäng.
Vår lägstanivå i andra blev för låg och vi kunde inte resa oss för att komma ikapp.

När vi är bra så är vi riktigt bra men under vissa perioder så spelar vi dåligt och då måste vi arbeta med att komma ihåg saker och hur vi vill spela. Det är enda sättet att komma ur en dålig spelperiod så fort som möjligt. Det är det som också kallas att ha en HÖG LÄGSTANIVÅ.

När lag stoppar oss måste vi göra det enkla och rätt saker så vi löser upp deras försvar.
Åke ser och tycker att vi bör kunna slå alla lag i serien, därför så måste vi bli bättre på att förbereda oss för träning och hålla ett högt tempo och att vilja göra det svårt för kompisen på träning… det utvecklar oss.

Nu har vi haft mest bortamatcher men hemma är vi obesegrade och det skall vi kämpa för nästa helg.

Poäng:

Stefano 2p.
Pontus 7p.
Abbas 4p.
Fidel 4p.
Kevin 9p.
Uran 3p.
Anton 2p.
Behrad 27p.