En basketmatch är aldrig slut förrän slutsignalen låter, det lärde vi oss idag.
(20-8,16-18,10-7,12-21)

Vi började med ett bra försvar men det tog över fyra minuter innan vi gjorde vår första poäng. Vi hinner ändå göra 20 poäng på sex minuter. När inte anfallet fungerar så ser vi hur viktigt det är att spela bra försvar.

I andra perioden så ger vi Karlstad flera returer så de får göra 18 poäng och det kändes extra onödigt då vi foulade on the buzzer så de fick två plus bonus med satt straffkast (3p). Vi pratade om vårt försvar att vi måste blockera ut bättre annars kommer det bli svårt.

Tredje perioden så täpper vi till bakåt (7p) men försöker spela ett annat anfall som vi har tränat på de senaste veckorna. Här märktes det att vissa varit borta pga sjukdom så det gick inte så bra utan vi fick gå tillbaks till det vanliga.

Fjärde perioden så börjar det bra men med 5 min kvar så får de göra 0-10 på oss och det blir tufft på slutet som våra grabbar klarar jättebra. Vi håller rent runt vår korg och kan hålla undan efter avgörande poäng av Robert och Filip på slutet.

Extra beröm till Adi och Anton för deras många returer under vår korg. Fidel för bästa försvar idag.

Detta var den första matchen på länge för många i laget så att det var lite ringrostigt på en del håll är förståeligt. Men på det stora hela så blev det en bra genomkörare inför fortsättningen med matcher mot Sunne, Karlstad mm samt slutspel. Håller vi i detta så lutar det åt att vi tar en andra plats i serien och kommer få möta det lag som tar tredjeplatsen i Final four slutspelet.

Så TRÄNA PÅ!!

Poäng: Filip 2, Masen 6, Robert 6, Behrad 24, Adi 6, Marcus 2, Anton 4, Fidel 2, Emir 6

En bildkavalkad från kameran!