Det var ett koncentrerat gäng Ullvipojkar som spelade mot Västerås och de gav inte gästerna en lugn stund.

Ullvi startade i ett hårt tempo och ryckte direkt till sig en ledning efter första perioden med 27 – 4. Det som brukar komma under en match är en svacka, lägre tempo, eller slarv men det uteblev eftersom Ullvi orkade hålla fokus på det som vi har tränat och pratat om. Framförallt försvaret där vi låg beredda och ville ta deras passningar, vi fanns ofta på hjälp, möjligen så missade vi någon utblockering.

Grabbarna skall ha beröm för att man hela tiden trots stor ledning ville göra det enkla, inte börja med någon ”show” utan visade att man har lärt sig att grunder är viktiga för att i framtiden kunna njuta av segerns sötma när vi skall spela mot tufft motstånd.
Västerås skall också ha en elogé då de inte gav upp utan kämpade hela tiden.

I anfall tittade vi på ett nytt spel som fungerade väl. Kul att kunna lägga in nya saker som sitter snabbt, det tyder på att alla vill lära sig mer och återigen så fanns koncentrationen där.

Bra match säger vi coacher…… vi fick njuta av er uppvisning!

Alla gjorde poäng!
Fidel Tosun 10p.
Filip Stenfors 2p.
Adi Osmanagic 4p.
Pontus Kandelin 8p.
Andreas Eklund 8p.
Lawrence Langkeit 4p.
Kewin Tumba 8p.
Uran Qerkini 18p.
Joakim Norström 14p.
Stefano Fiori 8p.
Behrad Olfat 16p.