Under sportlovet har vi basketverksamhet för er födda -89 och senare. Ullvihallen mån, tis och ons är det som gäller.

Träningarna riktar in sig till ungdomar upp till år -89. Man behöver inte vara medlem utan nybörjare är välkomna. Dessa dagar kommer att vara anpassade för både nybörjare och aktiva så att det blir kul för alla deltagare.

På förmiddagen:
Kl. 09.30 – 11.00 i Ullvihallen.

Vi kommer att erbjuda teknikträning för diplomtagning utifrån tre steg. Brons-, Silver- och Guld-diplom. De som har provat på under hösten vet vad det handlar om och de kan fortsätta där man är i ”stegen”. Fritt basketspel finns också så klart.

På eftermiddagen:
Kl. 13.00 – 14.30 i Ullvihallen.

Där kommer en skottävling genomföras varje halvtimme. Skottävlingen går ut på att man jobbar två och två med en boll. Sedan skjuter man från olika poängplattor under en minut och försöka få så många poäng som möjligt. Efter en halvtimme så ser man vilket par som vann.
Därefter startar man om tävlingen och man måste byta par.

Från kl 14.00 kan man ta examen för diplomträningen från förmiddagen.
14.30 avslutas dagen med en fika, ta med 10:-.
Fritt basketspel finns också så klart.