Match nummer två mot Gävle blev betydligt enklare än Arosmatchen.

Mot Gävle var matchen ganska tidigt avgjord och vi ledde med 37-17 redan i paus. Alla spelare fick mycket speltid vilket gjorde att de spelare som är nya (eller ganska nya) fick känna på hetluften. Giggi, som endast har gjort ett fåtal innhopp tildigare, kom in med väldigt bra energi och jobbade riktigt hårt i defense där han visade hur snabba fötter han har. Kevin och Emanuel gjorde sina första matcher där Emanuel visade att han kan bli nyttig i defense då han är duktig på att läsa spelet och sno bollar. Kevin är lugn och försöker hela tiden göra rätt. Gemensamt för alla är att vi måste få full koll på vad vi vill göra i både offense och defense och därför är det viktigt att vi kommer på alla träningar även om vi inte kan vara med pga skada eller lättare sjukdom.

Ghaith fortsatte att vara het med skyttet och firma Simon Axel hittade varandra ett antal gånger. Det vi behöver förbättra är att försöka utnyttja de heta spelarna eller de övertag vi får. T ex var Simon och Ghayth heta på skott så då är det bara att fortsätta leta efter dem. Axel rör sig bra runt korgen så ge han bollen för två enkla. Johan har ofta längdövertag på sin försvarare så utnyttja det. Damijan och Abib har bra attacker, hjälp dem att skapa ett läge för en mot en, med mera med mera.

Poäng Köping: Ghaith 28, Axel 12, Simon 10, Abib 9, Damijan 8, Melker 2, Samuel 2, Johan 2