Säsongens sista match blev även den bästa. Vi fick upp energin och kämpaglöden till nya höjder. Månz, Jehat och Abdul gjorde sina bästa matcher för säsongen och det var härligt att se spelet blomma ut. Wictor och Månz turades om att hålla Västerås guard Videhult på plats och för övrigt var deras nr 7 Dabaugh en tuff returtagare som behövde hållas ute från korgen. Vid en sekvens stängde Johan och Wictor butiken för 7an och en annan spelare och sen var vi på väg åt andra hållet med bollen. Och Alex sköt som en gud – 15p totalt.

Det återstår två slutspelsmatcher i mitten av april och sen ska killarna på cup i Göteborg. Jag hoppas vi avslutar säsongen med den här attityden. Så det blir skoj att lira.

På samlingen innan match tittade vi på några affischer på temat ”the big picture”. I stor text fanns budskap om vikten av att blocka skott och vikten av att inte bli blockad själv. Efter dagens match har vi vänt på budskapet och ”the big picture” handlar om andra saker. Klicka bilden för att se ”the big picture”.