Dagens match var i Ling Arena klockan 10 en söndagmorgon. Vi hade som mål innan matchen att spela bra och pressat försvar. I början av matchen var vi tveksamma på att ta bort nästa passning. Fram tills Juan kom in och dominerade i försvaret!

Vi hade problem med guarden Bergström som kunde dribbla upp och springa genom försvaret ganska enkelt. Eftersom vi var 1-2 år äldre än Norrköping så blev det mycket springspel och enkla poäng på det sättet. Efter halvtid började dom sätta screens på boll och då fick vi träna på att ”hedga” i försvaret. Vi gick upp för mycket diagonalt när vi ”hedgade”. Så dom kunde komma i mellan våra 2 försvarare.

Vi hade roligt och är nöjda med matchen. Vi fick se saker vi behöver få med oss för framtiden.

Johan 26, Wille 19, Wictor 17, Felix 15, Jehat 10, Alex 10, Månz 8, Juan 2

Matchrapport: Juan och Alex