Det blev jämnt från start till mål mot Borlänges 97/98-gäng, precis som bortamatchen i höstas. Vi fortsätter vår positiva trend och det är kul att se spelet blomma ut mer och mer.

Vi är bättre tekniskt sätt men när motståndet är så mycket större så behöver vi även vara väldigt bestämda i vårt försvarsspel om vi ska ha någon chans. Vi gör en storstilad insats idag där alla jobbar med kroppen på rätt sätt och använder fotarbetet så vi slipper fouls. Borlänge tog istället till armarna när vi attackerade och drog massor med fouls.

Vi behöver bara använda en egen time-out trots att det är så jämnt. För övrigt räckte det med att prata lite när Borlänge hade time-out och sen håller killarna själva i spelet på planen. Stora framsteg här.

Lagen följs åt poängmässigt hela matchen igenom men vi lyckas pressa fram ett miniryck på 5 poäng när det börjar dra ihop sig i 4e perioden. Sen kan vi hålla försprånget ända in i kaklet.

En grym match helt enkelt!

Alex 17, William 16, Wictor 15, Månz 6, Johan 4, Felix 4, Jehat 2