Förmodligen en av våra bästa matcher! Den här matchen ville killarna ta hem och det syntes direkt i starten. Vi spelar med hög energi och ser bestämda ut i vårt kroppspråk och vi är verbala på planen. En riktigt gedigen insats där vi håller nere de enkla misstagen och därmed får skjuta bollen fler gånger.

Det var lock på korgen mot Linköping i matchen innan men mot Västerås lossnade skyttet så vi kunde hålla oss kvar i ledningen hela matchen efter rycket vi gjorde i andra perioden.

Det här västeråslaget har två ”twin towers” som ger oss mycket trubbel runt korgen så vi försökte jämna ut det här genom att pressa deras guards. Den här gången lyckades det riktigt bra! Men utan det hårda försvarsarbete som Wille, Wictor, Johan m fl gjorde med kroppen ”inside” så hade vi inte grejat det här.

Jag vill även nämna Felix som lyfte sitt spel idag och gjorde två riktigt bra matcher och sköt bollen med självförtroende. Alex ska vi inte glömma att nämna heller. Supertufft försvar med flera charge i vår favör!

Nu tar vi med oss de sköna vibbarna från idag till årets sista match imorgon!

Johan 19, Alex 14, Felix 11, Wille 8, Månz 6, Jehat 4, Wictor 2