Tjejerna kämpade till sig en seger genom att slita i försvaret och försöka vända spelet snabbt när vi kom över bollen. Efter jämn första period 15-15 så fick Köpingstjejerna till ett ryck och vann andra perioden med 11 poängs marginal till 38-27 i paus.

Resterande delen av matchen så följdes lagen åt i poängprotokollet och Arvika kämpade för att komma ikapp men Köping stod emot och främst genom de snabba spelvändningarna.

För oss att utveckla till nästa match är positioner i försvar, då vi släppte Arvika till en del alldeles för enkla lägen. När vi tränat på förvarspositioner så kommer vi kunna stå emot än bättre och då får vi fler lägen att göra snabba uppspel.

Härligt att höra efter matchen hur kul alla hade haft det samt att även de yngre hängde på idag (Josefin och Emmie) och gjorde det riktigt bra.

Bra jobbat!!!