Idag blev det en tuff kamp mot Linköping igen. Vi uppträder som ett lag och kämpar för varandra och flyttar fram våra positioner. Det är helt jämnt i början av 4e perioden då en nyckelsituation inträffar. Linköpings snabba och svårstoppade guard spelar med 4 foul och kör för fullt mot vår korg. Där väntar Alex med bra position. Linköpings guard har gjort två charge tidigare i matchen och en till nu så är det morsning och goodbye. Men Alex hoppar och ska blocka och hamnar själv på bänken med 4 fouls. Där hade vi kunnat få en annan matchbild för slutet av matchen. Ett exempel på de där jobbiga detaljerna vi vill få med oss inte mot oss.

Vi är nöjda ändå för det är kamp och viljor som vill göra rätt saker. Alla försöker bidra och närmast returtagaren blir guard. Utvecklande!

Wictor 14, Månz 10, Johan 8, Felix 8, Alex 8, Jehat 6, Richard 3