Lördag den 20/9 kl 18.00 är det dags för årets upplaga av Köping Basket herr att spela första matchen i div 2.

Målen är höga och flertalet nya spelare har tillkommit. Vi är otroligt glada att Johannes Cederbladh, David Forsberg, Sebastian Lindqvist, Andreas Eklund, Abbas Ibrahim, William Sundh och John Göthe har valt att spela med oss i år igen.

Vi är också glada över att kunna presentera följande nyförvärv: Tefik Zekaj (Montemurlo Basket, Italien), Caleb Mack (Huddinge Basket), Daniel Friberg (Borlänge Basket) Robertino Duric (Perry Lake Hawks, Australien). Nytt är även att rutinerade Richard Persson delar på coachsysslan med Åke Bärlin.

Detta är gänget som ska ta sig an förhandsfavoriterna Central i premiären. Central har liksom Köping målet att ta sig upp i BasketEttan. De mönstrar ett otroligt rutinerat lag. Vad sägs om Nisse Hedström (Solna, 08 Sthlm) Johan Westerlund (08 Sthlm, Solna), Per Hultman-Boije (Sundsvall Dragons) Calle Arnold ( Sundsvall Dragons) samt en rad av spelare med erfarenhet av BasketEttan.

Vi visade förra helgen att vi kan tävla med riktigt bra lag. Nyckeln för oss kommer vara vårt försvarsspel. Mot Eskilstuna, Polisen och Huddinge släppte vi bara in 63,5 p i snitt. Det kommer krävas en riktigt bra försvarsinsats för att kunna slå Central.
På lördag kväll ca 20.00 så vet vi hur det gick.

Vill redan nu passa på att flagga för lördag den 22/11 då vi i samband med herrarnas hemmamatch mot Västerås kommer att försöka fylla KB hallen. Boka in det datumet redan nu.